CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

HEARTBEAT TERHANGAT ~ jom klik

Search di SINI

Friday, July 2, 2010

second update...

hmm.. ari2 cuti macam ni, memacam kerja yg nk dibuatnye..tp kadang2 2 bile penyakit M dtg susah jgk..hahaha.. dua tiga hari ni teramatlah bz.. nk bukak fb time lunch hour pun tk sempat( kunun btl la) byk benda yg aku still kena blajar.. tq jgk la utk my ofismate yg sudi membantu.. kalu tk, haru aku dibuatnye.. bos aku pulak asyik tnye je, dah stkat mana aku siap keje 2.. adeh..tensen2.. tp aku kena lakukan jgk.. aku mula suka n happy dgn keje bru aku.. hope rezeki akan menyebelahi aku kali ni..AMIN..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Friday, July 2, 2010

second update...

hmm.. ari2 cuti macam ni, memacam kerja yg nk dibuatnye..tp kadang2 2 bile penyakit M dtg susah jgk..hahaha.. dua tiga hari ni teramatlah bz.. nk bukak fb time lunch hour pun tk sempat( kunun btl la) byk benda yg aku still kena blajar.. tq jgk la utk my ofismate yg sudi membantu.. kalu tk, haru aku dibuatnye.. bos aku pulak asyik tnye je, dah stkat mana aku siap keje 2.. adeh..tensen2.. tp aku kena lakukan jgk.. aku mula suka n happy dgn keje bru aku.. hope rezeki akan menyebelahi aku kali ni..AMIN..

KETUAAN SAYA

Daisypath Happy Birthday tickers

KETUAAN SAYANG SAYA

Daisypath Happy Birthday tickers

SEMANGAT SAYA

Daisypath Anniversary tickers
 
COPYRIGHT 2011 MISS ZUERA