CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

HEARTBEAT TERHANGAT ~ jom klik

Search di SINI

Wednesday, February 16, 2011

Manusia merancang Dia yang menentukan...


hai semua... sudah lama tidak meng'update' blog ni..huhu
teramat bz dgn keje.. keje.. keje..
smalam cuti Maulidur Rasul.. just duk di rumah... act plan mau kuar cuci mata dgn my frenz tp ................
aku tidak berdaya...
tetibe je sakit urat kat belakang ni mnyerang.. memang sakit sangat3.. teramat sangat neh...(mybe sbb aku tk pernah merasa sakit kot)
nak bangun pun aku tidak mampu.. hanya terbaring smbil bertemankan my hanset... sudah semestinye.. hehehe..sesi mengadu pada en chenta hati..
ptg tu aku ada lah pergi berurut dgn makcik aku..dia mmg tukang urut.. urutan dia mmg amat terasa.. aku ni siap pesan lg.. jgn la urut kuat sgt..hehehe.. blh ke macam tu?? hahaha
malam ni sakit adalah ilang skit.. tp masih terasa...
aduh!! teramat runsing kepala aku berpikir.. act plan asal.. esok aku mau turun ktn utk ketemu sama chenta hati..tp????
sudah pasti my parents tidak izinkan.. yelah kan kalu aku sihat len la.. ni aku bknnye sihat sangat.. alamak??? mcm ne ni... en chenta hati sudah merancang smuanye.. dari segi cuti dia, plan utk habiskan masa sama2.. teramat kesian .. aku pun berbelah bagi... smpai ke saat ni..( jarum jam telah menunjukkan pukul 12.45am- 16 Feb 2011..) aku masih blum membuat sebarang keputusan..warghhhh... help me!!!!!
kalu di batalkan plan ni... entah bila lagi aku dapat cuti..(bkn senang nk cuti ni, walaupun last year punye cuti aku masih berbaki)..huhu..
hmmm..............................
asenye inilah yg terbaik utk aku.... biarlah keadaan dan masa yg tentukan samaada aku ke kuantan atau tidak esok... huhuhuhu.... En chenta hati pun nampaknya tidak memberi ruang utk aku buat keputusan...huhu





plez understand me cayank!!!
lobiu so much tau..


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wednesday, February 16, 2011

Manusia merancang Dia yang menentukan...


hai semua... sudah lama tidak meng'update' blog ni..huhu
teramat bz dgn keje.. keje.. keje..
smalam cuti Maulidur Rasul.. just duk di rumah... act plan mau kuar cuci mata dgn my frenz tp ................
aku tidak berdaya...
tetibe je sakit urat kat belakang ni mnyerang.. memang sakit sangat3.. teramat sangat neh...(mybe sbb aku tk pernah merasa sakit kot)
nak bangun pun aku tidak mampu.. hanya terbaring smbil bertemankan my hanset... sudah semestinye.. hehehe..sesi mengadu pada en chenta hati..
ptg tu aku ada lah pergi berurut dgn makcik aku..dia mmg tukang urut.. urutan dia mmg amat terasa.. aku ni siap pesan lg.. jgn la urut kuat sgt..hehehe.. blh ke macam tu?? hahaha
malam ni sakit adalah ilang skit.. tp masih terasa...
aduh!! teramat runsing kepala aku berpikir.. act plan asal.. esok aku mau turun ktn utk ketemu sama chenta hati..tp????
sudah pasti my parents tidak izinkan.. yelah kan kalu aku sihat len la.. ni aku bknnye sihat sangat.. alamak??? mcm ne ni... en chenta hati sudah merancang smuanye.. dari segi cuti dia, plan utk habiskan masa sama2.. teramat kesian .. aku pun berbelah bagi... smpai ke saat ni..( jarum jam telah menunjukkan pukul 12.45am- 16 Feb 2011..) aku masih blum membuat sebarang keputusan..warghhhh... help me!!!!!
kalu di batalkan plan ni... entah bila lagi aku dapat cuti..(bkn senang nk cuti ni, walaupun last year punye cuti aku masih berbaki)..huhu..
hmmm..............................
asenye inilah yg terbaik utk aku.... biarlah keadaan dan masa yg tentukan samaada aku ke kuantan atau tidak esok... huhuhuhu.... En chenta hati pun nampaknya tidak memberi ruang utk aku buat keputusan...huhu





plez understand me cayank!!!
lobiu so much tau..


KETUAAN SAYA

Daisypath Happy Birthday tickers

KETUAAN SAYANG SAYA

Daisypath Happy Birthday tickers

SEMANGAT SAYA

Daisypath Anniversary tickers
 
COPYRIGHT 2011 MISS ZUERA