CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

HEARTBEAT TERHANGAT ~ jom klik

Search di SINI

Sunday, August 16, 2015

16 ogos 2015

Berhabuknya blog aku ni..huhu.. lama tk update..huhu.. ni baru belajor update thru phone.. yelah dulu hp cam ayam je.. Alhamdulilah, rezeki berbisnes online boleh jugok aku merasa hp baru.. hehe

Rasanya blog ni terlalu jauh ketinggalan dgn life aku skrg ni..
Skrg ni aku bekerja dan menetap di kuantan. Dah hampir 2 tahun 5 bulan dah.. aku dah tukar keje baru selepas dua tahun lebih keje tempat lama..  sebab behenti??? Macam2 sebenornya.. sayang aku nak tinggalkan tempat tu.. byk kenangan aku kt sane.. macam2 perkara baru aku belajor .. rakan sekerja pulok mcm2 jenis..haha..

Tempat keje skrg ni baru je 3 minggu.. company biasa2 je..travel agensi.. so kalu ada sape2 nk g melancong boleh cari aku ye..hehe

Aku still sendiri.... jodoh tu rahsia Allah,.. lepas apa yg aku pernah lalui sebelum ni, aku betul2 yakin dan percaya jodoh terbaik utk aku pasti ad. Cume belum sampai masanya..  In Shaa Allah

Wednesday, June 24, 2015

Assalamualaikum...
Dah lama sangat rasanya tak update cite kat blog ni..huhu.. dah terlampau berhabuk jadinya..hikhik..
mood utk update blog dah ke laut.. dengan mcm2 cite life kat kuantan ni tak tercatat dalam dairi online ni...


arini berlaku suatu perkara dalam hidup saya, dah lama dah saya fikir sedalamnya...
selepas 2 tahun 3 bulan mencari rezeki disini, akhirnya saya buat keputusan utk undur diri..
RESIGN LETTER dah selamat mendarat atas meja HR td..
kekadang bila  fikir, rasanya takut jugak.. takut susah dapat keje baru!!!
seriusly sy risau.. tapi kalu kita tak usaha  mcam mane kita nak dapat kan?


rezeki di bumi ALLAH ni luas.. yg penting kena usaha..
sebenarnya bila sy buat keputusan nak resign ni bermcam2 plan terlintas di fikiran..
saya pernah terlintas nk serius dalam bisnes kecil sy... sy nak kembangkan dia jadi legasi satu hari nanti.. wah, tingginya impian saya tu.. entah tercapai ke tidak..
moga impian sy utk berjaya dalam bisnes selain daripada membahagiakn org2 yg sy saya tercapai..
In Shaa ALLAH.. amin...

JUMPA LAGI DIKALI KALI
SELAMAT BERPUASA !!! DAN
SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI



Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!
 mari kita meng"klik" terima kasih
  Make Your Own Gifts Here

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sunday, August 16, 2015

16 ogos 2015

Berhabuknya blog aku ni..huhu.. lama tk update..huhu.. ni baru belajor update thru phone.. yelah dulu hp cam ayam je.. Alhamdulilah, rezeki berbisnes online boleh jugok aku merasa hp baru.. hehe

Rasanya blog ni terlalu jauh ketinggalan dgn life aku skrg ni..
Skrg ni aku bekerja dan menetap di kuantan. Dah hampir 2 tahun 5 bulan dah.. aku dah tukar keje baru selepas dua tahun lebih keje tempat lama..  sebab behenti??? Macam2 sebenornya.. sayang aku nak tinggalkan tempat tu.. byk kenangan aku kt sane.. macam2 perkara baru aku belajor .. rakan sekerja pulok mcm2 jenis..haha..

Tempat keje skrg ni baru je 3 minggu.. company biasa2 je..travel agensi.. so kalu ada sape2 nk g melancong boleh cari aku ye..hehe

Aku still sendiri.... jodoh tu rahsia Allah,.. lepas apa yg aku pernah lalui sebelum ni, aku betul2 yakin dan percaya jodoh terbaik utk aku pasti ad. Cume belum sampai masanya..  In Shaa Allah

Wednesday, June 24, 2015

Assalamualaikum...
Dah lama sangat rasanya tak update cite kat blog ni..huhu.. dah terlampau berhabuk jadinya..hikhik..
mood utk update blog dah ke laut.. dengan mcm2 cite life kat kuantan ni tak tercatat dalam dairi online ni...


arini berlaku suatu perkara dalam hidup saya, dah lama dah saya fikir sedalamnya...
selepas 2 tahun 3 bulan mencari rezeki disini, akhirnya saya buat keputusan utk undur diri..
RESIGN LETTER dah selamat mendarat atas meja HR td..
kekadang bila  fikir, rasanya takut jugak.. takut susah dapat keje baru!!!
seriusly sy risau.. tapi kalu kita tak usaha  mcam mane kita nak dapat kan?


rezeki di bumi ALLAH ni luas.. yg penting kena usaha..
sebenarnya bila sy buat keputusan nak resign ni bermcam2 plan terlintas di fikiran..
saya pernah terlintas nk serius dalam bisnes kecil sy... sy nak kembangkan dia jadi legasi satu hari nanti.. wah, tingginya impian saya tu.. entah tercapai ke tidak..
moga impian sy utk berjaya dalam bisnes selain daripada membahagiakn org2 yg sy saya tercapai..
In Shaa ALLAH.. amin...

JUMPA LAGI DIKALI KALI
SELAMAT BERPUASA !!! DAN
SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI



Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!
 mari kita meng"klik" terima kasih
  Make Your Own Gifts Here

KETUAAN SAYA

Daisypath Happy Birthday tickers

KETUAAN SAYANG SAYA

Daisypath Happy Birthday tickers

SEMANGAT SAYA

Daisypath Anniversary tickers
 
COPYRIGHT 2011 MISS ZUERA