CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

HEARTBEAT TERHANGAT ~ jom klik

Search di SINI

Friday, June 17, 2011

Kita hanya merancang....

hai semua.. <~ ada ke yg baca blog aku ni??? huhuhu
hmm, dah lama tak update blog.. setiap kali mau update ada je halangannya.. itulah,inilah
tp arini sempena genap setahun aku berblogging,.. aku perlu coretkan disini

hmm..
rasanya ada yang dah tau apa yg terjadi apa aku.. semua yg dirancang
hancur lebur bak pasir di pantai... huhu
barang yg lepas jgn di kenang..
biarlah..

"ALLAH kurniakan kita org yg salah sebab satu hari nati dia akan hadirkan org yg terbaik utk kita"

aku amat berterima kasih pada some1 yg sntiasa memberikan semangat utk aku..
tq AWAK sbb awak dah bukakan mata hati sy...sy hargai sgt3 apa yg awk dah buat utk saya..
terima kasih jgk sbb aku sudi terima sy seadaanya...
awklah semangat sy.. 
TQ awk!!


p/s: buat yg dah hancurkan hati sy, terima kasih!!!





  mari kita meng"klik" terima kasih

  

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Friday, June 17, 2011

Kita hanya merancang....

hai semua.. <~ ada ke yg baca blog aku ni??? huhuhu
hmm, dah lama tak update blog.. setiap kali mau update ada je halangannya.. itulah,inilah
tp arini sempena genap setahun aku berblogging,.. aku perlu coretkan disini

hmm..
rasanya ada yang dah tau apa yg terjadi apa aku.. semua yg dirancang
hancur lebur bak pasir di pantai... huhu
barang yg lepas jgn di kenang..
biarlah..

"ALLAH kurniakan kita org yg salah sebab satu hari nati dia akan hadirkan org yg terbaik utk kita"

aku amat berterima kasih pada some1 yg sntiasa memberikan semangat utk aku..
tq AWAK sbb awak dah bukakan mata hati sy...sy hargai sgt3 apa yg awk dah buat utk saya..
terima kasih jgk sbb aku sudi terima sy seadaanya...
awklah semangat sy.. 
TQ awk!!


p/s: buat yg dah hancurkan hati sy, terima kasih!!!





  mari kita meng"klik" terima kasih

  

KETUAAN SAYA

Daisypath Happy Birthday tickers

KETUAAN SAYANG SAYA

Daisypath Happy Birthday tickers

SEMANGAT SAYA

Daisypath Anniversary tickers
 
COPYRIGHT 2011 MISS ZUERA