CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

HEARTBEAT TERHANGAT ~ jom klik

Search di SINI

Monday, October 31, 2011

Kecundang jua

lambat betul la cik zuera update..hahaha..
disebabkan membizikan diri.. baru sekarang sempat mengupdatekan blog..ngeh2..

padahal 1 Malaysia sudah tau..
Piala Malaysia 2011 adalah milik Negeri Sembilan..
Terengganu terkecewa..huhu
takpelah.. Next year masih ada peluang lagi.. hehe

Apapun Peteh Ganu Peteh tetap terbaik punyeeeeeee...





mari kita meng"klik" terima kasih


 

Saturday, October 29, 2011

Semangat Bola

Fuhhh..
teramat bersemangat..
ketiga2 televisyen kat rumah ni menayangkan BOLA.. huhu.. 
riuh rendah jadinya rumah ni.. padahal yg tgknya tak sampai pun 10 org..hahaha
my mum lagi bersemangat.. siap buatkan jemput bilis, goreng keropok lekor + tea o..
nyummm.. nyumm...
tak pasti lagi apakah PIALA MALAYSIA akan singgah keTRG pada musim ni..
INSYAALLAH.. amin..
saat ni 10.00 pm, masih 0 - 0
bila nak gol ni??
PETEH GANU PETEH!!!


:: ase2 esok cuti tak?? ::


mari kita meng"klik" terima kasih


 

PETEH TRG PETEH




Malam ni perlawanan akhir Piala Malaysia 2011 antara

TERENGGANU
vs 
NEGERI SEMBILAN

moga pasukan  Terengganu berjaya membawa pulang piala ke Ganu kite..

last skali pasukan trg jadi juara piala malaysia tahun 2001 - kalu tak silap la, sehari sebelum cik zuera SPM.. dah 10 tahun tu...

cik zuera tak kisah la berapa gol pun, yg penting TRG menang..
dan esok CUTI..beria2 nak cuti benornya.

sape2 yg nk dapatkan info tentang kelab penyokong bola sepak trg klik SINI




mari kita meng"klik" terima kasih 


 

Monday, October 24, 2011

Berjaya Menangkap tapi...





Cik Zuera dah berjaya menangkap ini daripada blog cute mum tapi tidak bertuah.. sebabnya hanya menangkap tapi tak buat entry..huhuhu.. masa tangkap ni cik zuera kat ofis.. keje bertimbun, so tak sempat nak buat sebarang entry..
" balik rumah nanti la buat entry 080808"
 tapi bila balik tak online terus.. tgk2 cute mum dah umumkan pemenangnya..
takpe la, len kali adalah rezeki cik zuera..
tahniah mama comel :)




mari kita meng"klik" terima kasih  


Sunday, October 16, 2011

Sepetang bersama









  mari kita meng"klik" terima kasih 

Saturday, October 15, 2011

Ada sape2 nak ker?


________________________________________________________


mari kita meng"klik" terima kasih 


Friday, October 14, 2011

Terimalah Sayang Cintaku Seadanya


lagu ni spesel utk insan tersayang, tercinta, terindu, 
EN ZAM
sila hayati lirik lagu ni..

:: syg love abg tau ::




mari kita meng"klik" terima kasih
 

My syg demam

jom layan pic my syg yg sedang demam




:: walau demam, peace tetap ada kan ::
k.wa syg ajol..


Wednesday, October 12, 2011

Jeles la tu........


waduh2 tajuk saje bikin gempak..
siapa kah yg jeles??
siapa??????

kalu nk tau jawapan dia...
ni dia..
 
 v
 v
 v
v
 v
 v
 v
 v
 v
 v
 v
 v
 v
 v
 v
 v
 v
 v
 v
 v
 v
 v
 v
 v
 v
 v
 v
 v
 v
 v
 v

 :: utk kamu NEA MATAHARI ::

terima kasih sebab sentiasa sudi pinjamkan telinga utk kawan mu yg banyak songeh ni..
hahahahahaha




mari kita meng"klik" terima kasih


 

Tuesday, October 11, 2011

Mimpi pun sama!!!


Hai EN ZAM..
jgn marah erk..hahaha
hari ni tkde post menarik tau~~
sekadar ni je

::I MISS U DEAR::


mari kita meng"klik" terima kasih 


 

Monday, October 10, 2011

Kamu tersayang

special utk 
 En Z.A.M tersayang, tercinta, terindu, tertertet
 sungguh tidak ku sangka..
warkah cinta itu awak baca yer dear...
malu saya tau..
 :P
 TQ sbb sentiasa bg sokongan moral buat cinta hati awk ni yer...
moga impian yg saya citerkan kat awak td, jadi kenyataan erk...
i love u kuat2 la dear...

buat NEA MATAHARI, i know u...
jelesssssssssss
pasti kamu akan mengutuk bila baca entry nih...
wek... ada aku kisah??? hahahahha
bangkok bank!!!!

 :: mood ::
saya rindu kamu dear~~~~~~~~~



mari kita meng"klik" terima kasih



Sunday, October 9, 2011

Berhujung Minggu di rumah








Inilah hasilnya berhujung minggu di rumah.. 
act cuti hujung minggu kali ni hanya duk kat rumah je...
plan asal tu ada jugak nak keluar berdating tp cuaca kurang mengizinkan..
lagipun kepala tidak berapa sihat..haha
cume plan utk buat kek lapis kukus di atas dah diplan awal2, so buat jelah..
ni percubaan kali pertama...ikut resepi ni..
cuma cik Zuera kurangkan susu pekat dan gula..
so tak delah manis sgt..hehe
kencing manis plak nanti
so sape2 nk rase kek ni, datang la rumah.. 
masih ada dalam simpanan kotak elektrik aka peti sejuk..hahaha


selepas menjamu mata, sudilah klik HB cik zuera yer..
sila inform tau... nanti cikzuera klik HB korang ...







mari kita meng"klik" terima kasih

Warkah Cinta buat En Z.A.M


09/10/11

thanks CINTA
sebab awak betul2 beri saya semangat baru..
awak hadir tika saya sedang berduka..
TERIMA KASIH tak terhingga sebab sudi balut luka saya tu..
walaupun amat payah tuk saya balut luka tu sendiri, tapi awak mampu..
biarlah parut luka tu terus kekal dalam sejarah idup saya..

awak layan saya macam puteri.. 
awak ikut rentak saya,
awak sabar dgn perangai DEGIL saya..
 awak SETIA pada saya..
 tp saya tetap tak hargai awak...

walau macam mane sekalipun saya uji awak
awak tetap SABAR dgn sikap saya
degil macam mane pun saya
awak masih mampu TERSENYUM

awak sanggup datang jumpa saya walaupun saya taknk jupe awak
(tapi saya jupe jgk kan?)

tapi bila Nor sedarkan saya,
saya renung balik semuanya.. 
awak sanggup berkorban utk saya..
saya yakin
awak betul2 IKHLAS dgn saya..
bukan mcam satria merah..
>>>perlu ker sebut kat sini? <<<


awak buat hari2 yang saya lalui teramat cukup indah 
(macam lagu aliff aziz, hehe)

Alhamdulilah, saya syukur sangat2 sebab DIA hadirkan awak utk saya..
cinta, kasih sayang, rindu, hati, jiwa...
awak mampu bersabar dgn perangai saya
kemahuan saya awak turuti.
walaupun kadang2 tu awak makan hati kan syg?




:: saya sayang & cintakan awak B ::
  
:: HAPPY ANNIVERSERY  SAYANG ::
:: moga CINTA kita hingga ke akhir hayat kita::
:: moga dipermudahkan segala urusan dan impian kita nanti::



p/s: ni lagu feberet awak..
sbb liriknye amat sesuai utk awak dan saya kan?



mari kita meng"klik" terima kasih


Thursday, October 6, 2011

tips potong kuku



barang siapa yang mengerat kukunya pada:

Hari Sabtu: keluar dari tubuhnya ub...at dan masuk kepadanya penyakit
Hari Ahad: Keluar kekayaan masuk kemiskinan
Hari Isnin: keluar daripadanya gila dan masuk sihat
Hari selasa: keluar daripadanya sihat dan masuk penyakit
Hari Rabu: keluar daripadanya was-was dan masuk kepadanya kepapaan
Hari Khamis: keluar daripadanya gila dan masuk kepadanya sembuh dari penyakit
Hari Jumaat: keluar daripadanya dosa-dosanya seperti pada hari dilahirkan oleh ibunya dan masuk kepadanya rahmat daripada Allah Taala

jadi, kerat kuku bukan sebarang kerat tapi ada kaedahnya. walaupun hanya kuku tapi adalah sebahagian daripada badan kita yang perlu kita hormati. misalnya kerat kuku ada adabnya selain mengikut hari, kita juga perlu buang kuku itu pada tempat yang tidak kotor, sebagaimana yang diajar..seeloknya kita membuang ke tanah kerana kita juga berunsur tanah. bukannya tong sampah sekali pun tong sampah itu bersih


sumber:
Mufakkiratul Mukmin 2009




mari kita meng"klik" terima kasih  


Nikah 11 Disember 2011

 
Ana Dahlia dan Chef Riz


Inilah pasangan yang akan nikah pada 11 Disember 2011
En Cinta dan Cik Cinta belum lagi la.. hehe
coming soon... 
doakan kami jugak yer..

artikel penuh sila baca SINI
selamat pengantin baru buat ANA DAHLIA Dan Chef Riz 




terima kasih sbb sudi menjengok blog cik zuera :)


mari kita meng"klik" terima kasih 


Wednesday, October 5, 2011

Pengorbanan seorang abang~ Episod 2


hmm.. pengorbanan seorang abang utk adik.. 
apakah si adik menghargainya.. ??
mungkin tidak??
mungkin yer??
tp mengapakah masih mengambil kesempatan kepada abg??
apakah si adik sudah lupa pengorbanan si abang??
masih tiada jawapan..
masih tertanya..


Terima kasih sbb sudi menjengok cik zuera :)





mari kita meng"klik" terima kasih



 

RM 30 K~ duit kawen??



RM 30 K??
mak aik banyak tu... 
sgt2 masyuk kan.. huhu.. apa dia yg masyuk??
ni la jawapannya >> KLIK<< 

mmg masyuk sgt2 kan kak RM nih .. 
sgt2 baik hati Nuffnang..
bila nk bg kat sy?? hehe
teringin jugak aku ikut jejak langkah dia...

dosh, dosh, dosh
jgn duk berangan la cik zuera oi.. 
nak update blog pun  malas, rajin..hahaha
 kak RM berjaya buktikan dgn blog kita mampu utk berduit..hehe
tahniah kak RM.. rezeki baby tu...

semua ni rezeki dariNYA..
yang penting kita ikhlas dan tkde niat utk menunjuk2
usaha tetap kena ada.. mana ada duit datang bergolek berguling2 tanpa kita usaha 

~  En. Cinta cakap kalu aku dapat RM 30K ni, blh buat kawen ni..
eh, itu duit sy la B..hehe


:: mau draft entry terbaru ::
~ mau kumpul RM 30K - kawen.. dohs,dohs.....


terima kasih sbb sudi menjengok blog cik zuera :)



mari kita meng"klik" terima kasih  


 

Halim Othman Rancang Nikah



 
Halim bersama Zizi dan Sheira mengendalikan Breakfast@Suria dari Isnin hingga Jumaat bermula pukul enam pagi sehingga 10 pagi.
PETALING JAYA: Penyampai radio Suria FM, Halim Othman memberitahu akan menamatkan zaman bujangnya sebelum mencecah usia 50 tahun.

Halim yang baru menyambut ulang tahun kelahiran ke 47 tahun yang disambut pada 28 September lalu bagaimanapun tidak menolak kemungkinan akan berkahwin pada tahun hadapan.

Ditanya mengenai bakal isterinya itu, Halim berkata dia tidak mahu mendedahkan identiti wanita tersebut kerana takut perancangan untuk berkahwin tidak menjadi.

"Apa yang pasti saya akan mengakhiri zaman bujang sebelum usia mencecah 50 tahun.
"Bagi saya ia bukan sesuatu yang pelik kerana arwah ayah saya juga berkahwin ketika usia 50 tahun," ujarnya.

Dalam perkembangan lain, Halim berkata dia semakin selesa mengendalikan pagi Breakfast @Suria bersama-sama Sharifah Shahira (Sheera) dan Zizi.

Baginya tumpuan mereka adalah bukan untuk mengejar kedudukan siapa paling hebat tetapi lebih kepada untuk memuaskan hati pendengar dengan menyediakan hiburan serta informasi berguna.

"Untuk saya untuk mengejar nama dalam bidang ini sudah berlalu kerana kini apa yang lebih penting adalah untuk memenuhi kehendak pendengar," ujarnya.



Terima kasih sbb sudi menjengok cik zuera :)



mari kita meng"klik" terima kasih  


Monday, October 3, 2011

Pengorbanan seorang abang~ Episod 1

pengorbanan seorang abg terhadap adiknya.. biarpun si abg bukanlah dalam keadaan kesihatan yg mengizinkan.. tp apakah si adik akan menghargai pengorbanan itu..???

apakah si anak2 adik akan menghargai pengorbanan bapa sedara mereka??
si abang sanggup lakukan pengorbanan utk si adik biarpun terpaksa mengabaikan kuarga sendiri..

apakah pengorbanan si abang akan di hargai???



>>> bersambung<<<<





mari kita meng"klik" terima kasih


 

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Monday, October 31, 2011

Kecundang jua

lambat betul la cik zuera update..hahaha..
disebabkan membizikan diri.. baru sekarang sempat mengupdatekan blog..ngeh2..

padahal 1 Malaysia sudah tau..
Piala Malaysia 2011 adalah milik Negeri Sembilan..
Terengganu terkecewa..huhu
takpelah.. Next year masih ada peluang lagi.. hehe

Apapun Peteh Ganu Peteh tetap terbaik punyeeeeeee...





mari kita meng"klik" terima kasih


 

Saturday, October 29, 2011

Semangat Bola

Fuhhh..
teramat bersemangat..
ketiga2 televisyen kat rumah ni menayangkan BOLA.. huhu.. 
riuh rendah jadinya rumah ni.. padahal yg tgknya tak sampai pun 10 org..hahaha
my mum lagi bersemangat.. siap buatkan jemput bilis, goreng keropok lekor + tea o..
nyummm.. nyumm...
tak pasti lagi apakah PIALA MALAYSIA akan singgah keTRG pada musim ni..
INSYAALLAH.. amin..
saat ni 10.00 pm, masih 0 - 0
bila nak gol ni??
PETEH GANU PETEH!!!


:: ase2 esok cuti tak?? ::


mari kita meng"klik" terima kasih


 

PETEH TRG PETEH




Malam ni perlawanan akhir Piala Malaysia 2011 antara

TERENGGANU
vs 
NEGERI SEMBILAN

moga pasukan  Terengganu berjaya membawa pulang piala ke Ganu kite..

last skali pasukan trg jadi juara piala malaysia tahun 2001 - kalu tak silap la, sehari sebelum cik zuera SPM.. dah 10 tahun tu...

cik zuera tak kisah la berapa gol pun, yg penting TRG menang..
dan esok CUTI..beria2 nak cuti benornya.

sape2 yg nk dapatkan info tentang kelab penyokong bola sepak trg klik SINI




mari kita meng"klik" terima kasih 


 

Monday, October 24, 2011

Berjaya Menangkap tapi...





Cik Zuera dah berjaya menangkap ini daripada blog cute mum tapi tidak bertuah.. sebabnya hanya menangkap tapi tak buat entry..huhuhu.. masa tangkap ni cik zuera kat ofis.. keje bertimbun, so tak sempat nak buat sebarang entry..
" balik rumah nanti la buat entry 080808"
 tapi bila balik tak online terus.. tgk2 cute mum dah umumkan pemenangnya..
takpe la, len kali adalah rezeki cik zuera..
tahniah mama comel :)




mari kita meng"klik" terima kasih  


Sunday, October 16, 2011

Sepetang bersama









  mari kita meng"klik" terima kasih 

Saturday, October 15, 2011

Ada sape2 nak ker?


________________________________________________________


mari kita meng"klik" terima kasih 


Friday, October 14, 2011

Terimalah Sayang Cintaku Seadanya


lagu ni spesel utk insan tersayang, tercinta, terindu, 
EN ZAM
sila hayati lirik lagu ni..

:: syg love abg tau ::




mari kita meng"klik" terima kasih
 

My syg demam

jom layan pic my syg yg sedang demam




:: walau demam, peace tetap ada kan ::
k.wa syg ajol..


Wednesday, October 12, 2011

Jeles la tu........


waduh2 tajuk saje bikin gempak..
siapa kah yg jeles??
siapa??????

kalu nk tau jawapan dia...
ni dia..
 
 v
 v
 v
v
 v
 v
 v
 v
 v
 v
 v
 v
 v
 v
 v
 v
 v
 v
 v
 v
 v
 v
 v
 v
 v
 v
 v
 v
 v
 v
 v

 :: utk kamu NEA MATAHARI ::

terima kasih sebab sentiasa sudi pinjamkan telinga utk kawan mu yg banyak songeh ni..
hahahahahaha




mari kita meng"klik" terima kasih


 

Tuesday, October 11, 2011

Mimpi pun sama!!!


Hai EN ZAM..
jgn marah erk..hahaha
hari ni tkde post menarik tau~~
sekadar ni je

::I MISS U DEAR::


mari kita meng"klik" terima kasih 


 

Monday, October 10, 2011

Kamu tersayang

special utk 
 En Z.A.M tersayang, tercinta, terindu, tertertet
 sungguh tidak ku sangka..
warkah cinta itu awak baca yer dear...
malu saya tau..
 :P
 TQ sbb sentiasa bg sokongan moral buat cinta hati awk ni yer...
moga impian yg saya citerkan kat awak td, jadi kenyataan erk...
i love u kuat2 la dear...

buat NEA MATAHARI, i know u...
jelesssssssssss
pasti kamu akan mengutuk bila baca entry nih...
wek... ada aku kisah??? hahahahha
bangkok bank!!!!

 :: mood ::
saya rindu kamu dear~~~~~~~~~



mari kita meng"klik" terima kasih



Sunday, October 9, 2011

Berhujung Minggu di rumah








Inilah hasilnya berhujung minggu di rumah.. 
act cuti hujung minggu kali ni hanya duk kat rumah je...
plan asal tu ada jugak nak keluar berdating tp cuaca kurang mengizinkan..
lagipun kepala tidak berapa sihat..haha
cume plan utk buat kek lapis kukus di atas dah diplan awal2, so buat jelah..
ni percubaan kali pertama...ikut resepi ni..
cuma cik Zuera kurangkan susu pekat dan gula..
so tak delah manis sgt..hehe
kencing manis plak nanti
so sape2 nk rase kek ni, datang la rumah.. 
masih ada dalam simpanan kotak elektrik aka peti sejuk..hahaha


selepas menjamu mata, sudilah klik HB cik zuera yer..
sila inform tau... nanti cikzuera klik HB korang ...







mari kita meng"klik" terima kasih

Warkah Cinta buat En Z.A.M


09/10/11

thanks CINTA
sebab awak betul2 beri saya semangat baru..
awak hadir tika saya sedang berduka..
TERIMA KASIH tak terhingga sebab sudi balut luka saya tu..
walaupun amat payah tuk saya balut luka tu sendiri, tapi awak mampu..
biarlah parut luka tu terus kekal dalam sejarah idup saya..

awak layan saya macam puteri.. 
awak ikut rentak saya,
awak sabar dgn perangai DEGIL saya..
 awak SETIA pada saya..
 tp saya tetap tak hargai awak...

walau macam mane sekalipun saya uji awak
awak tetap SABAR dgn sikap saya
degil macam mane pun saya
awak masih mampu TERSENYUM

awak sanggup datang jumpa saya walaupun saya taknk jupe awak
(tapi saya jupe jgk kan?)

tapi bila Nor sedarkan saya,
saya renung balik semuanya.. 
awak sanggup berkorban utk saya..
saya yakin
awak betul2 IKHLAS dgn saya..
bukan mcam satria merah..
>>>perlu ker sebut kat sini? <<<


awak buat hari2 yang saya lalui teramat cukup indah 
(macam lagu aliff aziz, hehe)

Alhamdulilah, saya syukur sangat2 sebab DIA hadirkan awak utk saya..
cinta, kasih sayang, rindu, hati, jiwa...
awak mampu bersabar dgn perangai saya
kemahuan saya awak turuti.
walaupun kadang2 tu awak makan hati kan syg?




:: saya sayang & cintakan awak B ::
  
:: HAPPY ANNIVERSERY  SAYANG ::
:: moga CINTA kita hingga ke akhir hayat kita::
:: moga dipermudahkan segala urusan dan impian kita nanti::



p/s: ni lagu feberet awak..
sbb liriknye amat sesuai utk awak dan saya kan?



mari kita meng"klik" terima kasih


Thursday, October 6, 2011

tips potong kuku



barang siapa yang mengerat kukunya pada:

Hari Sabtu: keluar dari tubuhnya ub...at dan masuk kepadanya penyakit
Hari Ahad: Keluar kekayaan masuk kemiskinan
Hari Isnin: keluar daripadanya gila dan masuk sihat
Hari selasa: keluar daripadanya sihat dan masuk penyakit
Hari Rabu: keluar daripadanya was-was dan masuk kepadanya kepapaan
Hari Khamis: keluar daripadanya gila dan masuk kepadanya sembuh dari penyakit
Hari Jumaat: keluar daripadanya dosa-dosanya seperti pada hari dilahirkan oleh ibunya dan masuk kepadanya rahmat daripada Allah Taala

jadi, kerat kuku bukan sebarang kerat tapi ada kaedahnya. walaupun hanya kuku tapi adalah sebahagian daripada badan kita yang perlu kita hormati. misalnya kerat kuku ada adabnya selain mengikut hari, kita juga perlu buang kuku itu pada tempat yang tidak kotor, sebagaimana yang diajar..seeloknya kita membuang ke tanah kerana kita juga berunsur tanah. bukannya tong sampah sekali pun tong sampah itu bersih


sumber:
Mufakkiratul Mukmin 2009




mari kita meng"klik" terima kasih  


Nikah 11 Disember 2011

 
Ana Dahlia dan Chef Riz


Inilah pasangan yang akan nikah pada 11 Disember 2011
En Cinta dan Cik Cinta belum lagi la.. hehe
coming soon... 
doakan kami jugak yer..

artikel penuh sila baca SINI
selamat pengantin baru buat ANA DAHLIA Dan Chef Riz 




terima kasih sbb sudi menjengok blog cik zuera :)


mari kita meng"klik" terima kasih 


Wednesday, October 5, 2011

Pengorbanan seorang abang~ Episod 2


hmm.. pengorbanan seorang abang utk adik.. 
apakah si adik menghargainya.. ??
mungkin tidak??
mungkin yer??
tp mengapakah masih mengambil kesempatan kepada abg??
apakah si adik sudah lupa pengorbanan si abang??
masih tiada jawapan..
masih tertanya..


Terima kasih sbb sudi menjengok cik zuera :)





mari kita meng"klik" terima kasih



 

RM 30 K~ duit kawen??



RM 30 K??
mak aik banyak tu... 
sgt2 masyuk kan.. huhu.. apa dia yg masyuk??
ni la jawapannya >> KLIK<< 

mmg masyuk sgt2 kan kak RM nih .. 
sgt2 baik hati Nuffnang..
bila nk bg kat sy?? hehe
teringin jugak aku ikut jejak langkah dia...

dosh, dosh, dosh
jgn duk berangan la cik zuera oi.. 
nak update blog pun  malas, rajin..hahaha
 kak RM berjaya buktikan dgn blog kita mampu utk berduit..hehe
tahniah kak RM.. rezeki baby tu...

semua ni rezeki dariNYA..
yang penting kita ikhlas dan tkde niat utk menunjuk2
usaha tetap kena ada.. mana ada duit datang bergolek berguling2 tanpa kita usaha 

~  En. Cinta cakap kalu aku dapat RM 30K ni, blh buat kawen ni..
eh, itu duit sy la B..hehe


:: mau draft entry terbaru ::
~ mau kumpul RM 30K - kawen.. dohs,dohs.....


terima kasih sbb sudi menjengok blog cik zuera :)



mari kita meng"klik" terima kasih  


 

Halim Othman Rancang Nikah



 
Halim bersama Zizi dan Sheira mengendalikan Breakfast@Suria dari Isnin hingga Jumaat bermula pukul enam pagi sehingga 10 pagi.
PETALING JAYA: Penyampai radio Suria FM, Halim Othman memberitahu akan menamatkan zaman bujangnya sebelum mencecah usia 50 tahun.

Halim yang baru menyambut ulang tahun kelahiran ke 47 tahun yang disambut pada 28 September lalu bagaimanapun tidak menolak kemungkinan akan berkahwin pada tahun hadapan.

Ditanya mengenai bakal isterinya itu, Halim berkata dia tidak mahu mendedahkan identiti wanita tersebut kerana takut perancangan untuk berkahwin tidak menjadi.

"Apa yang pasti saya akan mengakhiri zaman bujang sebelum usia mencecah 50 tahun.
"Bagi saya ia bukan sesuatu yang pelik kerana arwah ayah saya juga berkahwin ketika usia 50 tahun," ujarnya.

Dalam perkembangan lain, Halim berkata dia semakin selesa mengendalikan pagi Breakfast @Suria bersama-sama Sharifah Shahira (Sheera) dan Zizi.

Baginya tumpuan mereka adalah bukan untuk mengejar kedudukan siapa paling hebat tetapi lebih kepada untuk memuaskan hati pendengar dengan menyediakan hiburan serta informasi berguna.

"Untuk saya untuk mengejar nama dalam bidang ini sudah berlalu kerana kini apa yang lebih penting adalah untuk memenuhi kehendak pendengar," ujarnya.



Terima kasih sbb sudi menjengok cik zuera :)



mari kita meng"klik" terima kasih  


Monday, October 3, 2011

Pengorbanan seorang abang~ Episod 1

pengorbanan seorang abg terhadap adiknya.. biarpun si abg bukanlah dalam keadaan kesihatan yg mengizinkan.. tp apakah si adik akan menghargai pengorbanan itu..???

apakah si anak2 adik akan menghargai pengorbanan bapa sedara mereka??
si abang sanggup lakukan pengorbanan utk si adik biarpun terpaksa mengabaikan kuarga sendiri..

apakah pengorbanan si abang akan di hargai???



>>> bersambung<<<<





mari kita meng"klik" terima kasih


 

KETUAAN SAYA

Daisypath Happy Birthday tickers

KETUAAN SAYANG SAYA

Daisypath Happy Birthday tickers

SEMANGAT SAYA

Daisypath Anniversary tickers
 
COPYRIGHT 2011 MISS ZUERA