CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

HEARTBEAT TERHANGAT ~ jom klik

Search di SINI

Saturday, October 30, 2010

Kuatkan Semangat!!!!!!

hmmm.... berita yg aku cik CB terima dari En CB benar2 memeranjatkan.. aku ingat ayah je.. rupenya mak pun terlibat skali.. terasa mau terbang ke sane.. memberikan sokongan moral.. tp Alhamdullilah, everything is ok...
kalu aku ke sana, mcm ne keadaan di rumah ni?? khidmat aku terlalu diperlukan buat masa skrg..  hope cuti depa next week aku dapat ke sane....cyg, u must be strong.. i will always with u...

Friday, October 29, 2010

berita buruk dari En CB...

~~ tgh rehat2 mlm ni.. tetibe tet...tet... msg dari En CB... " ada kat hspital, ayah xcndt"
hah???? terkejut tau yg eh... mcm ne blh jadi cenggitu??? eee.. ase mcm nk terbang ke sana terus je.... ..
time mcm ni En CB amatkan perlukan sokongan.. patutkan Cik CB ke sana??? act mmg plan nk jupe cari pasal cuti depa ni.... hmm.. rancangan asal.. tp kebetulan cik CB cuti ari sabtu n ahad ni.. so ingat dapat la di awalkan seminggu..en CB plak ada urusan kerja.. so bila dah jadi mcm ni, patut ker cik CB ke sana mngu ni?? atau  tunggu je next week, cuti depa.... aduh2.. gi mane ini?? dah la this week parents cik CB turun KL... tkkan la nk tinggalkan datuk org2 kat rmh.. pening2...hmm.. mane2 la.. 
yg penting~ moga ayah EN CB tidak ada pape & cepat sembuh...
act~~ cik CB tktau mcm mane keadaan ayah EN CB skrg ni... " no yg anda dail tidak dapat dihubungi.. aduhss...


MARUAH DIRI SATU AMANAH...

apahal la tajuk entry cenggitu?? huhu.. act Cik CB bru balik keje...Opss... bkn keje tp dari opis.. keje
smpai kul 6 je.. wat ot skit (utk tambah income ...hehehe.. dlm masa yg sama buat keje yg sentiasa bertimbun....)
malam ni ada Forum Perdana... tajuknya adalah "MARUAH DIRI SATU AMANAH"..
ada satu perkara yg cik CB nk share dgn sume.. selama ini cik CB ingat XXXX Bin Abdullah @ XYXY BInti Abdullah adalah nama yg digunakan utk anak yg tidak sah tarafnya.. skrg ni telah ditukar kepada XXXXX Abdullah.. BIn @ binti sudah tidak digunakan lagi.... satu ilimu yg berguna....
dah jumlah anak haram telah bertambah dari tahun ke setahun.. jumlah yg amat membimbangkan..
moga kita sume diberikan ketaqwaaan dalam meneruskan kehidupan ini...
sekian.. daaaa....


Saturday, October 23, 2010

~~ dah pandai dah...................

lalalalalalalalalalalalalalalalala <- ape kes hah post entry mcm ni??? ekeke
act aku tersangat ler hepy sbb udah pndai nk godek2 blog ni.. tersangat ler hapy.. tp :sy masih bdk baru belajar, kalu salah tlg ajarkan..ekeke.............
P/s : mcm tk besh je entry mcm ni.. huhuhu
biorlah.. ada aku kisah?? hikhik2..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Saturday, October 30, 2010

Kuatkan Semangat!!!!!!

hmmm.... berita yg aku cik CB terima dari En CB benar2 memeranjatkan.. aku ingat ayah je.. rupenya mak pun terlibat skali.. terasa mau terbang ke sane.. memberikan sokongan moral.. tp Alhamdullilah, everything is ok...
kalu aku ke sana, mcm ne keadaan di rumah ni?? khidmat aku terlalu diperlukan buat masa skrg..  hope cuti depa next week aku dapat ke sane....cyg, u must be strong.. i will always with u...

Friday, October 29, 2010

berita buruk dari En CB...

~~ tgh rehat2 mlm ni.. tetibe tet...tet... msg dari En CB... " ada kat hspital, ayah xcndt"
hah???? terkejut tau yg eh... mcm ne blh jadi cenggitu??? eee.. ase mcm nk terbang ke sana terus je.... ..
time mcm ni En CB amatkan perlukan sokongan.. patutkan Cik CB ke sana??? act mmg plan nk jupe cari pasal cuti depa ni.... hmm.. rancangan asal.. tp kebetulan cik CB cuti ari sabtu n ahad ni.. so ingat dapat la di awalkan seminggu..en CB plak ada urusan kerja.. so bila dah jadi mcm ni, patut ker cik CB ke sana mngu ni?? atau  tunggu je next week, cuti depa.... aduh2.. gi mane ini?? dah la this week parents cik CB turun KL... tkkan la nk tinggalkan datuk org2 kat rmh.. pening2...hmm.. mane2 la.. 
yg penting~ moga ayah EN CB tidak ada pape & cepat sembuh...
act~~ cik CB tktau mcm mane keadaan ayah EN CB skrg ni... " no yg anda dail tidak dapat dihubungi.. aduhss...


MARUAH DIRI SATU AMANAH...

apahal la tajuk entry cenggitu?? huhu.. act Cik CB bru balik keje...Opss... bkn keje tp dari opis.. keje
smpai kul 6 je.. wat ot skit (utk tambah income ...hehehe.. dlm masa yg sama buat keje yg sentiasa bertimbun....)
malam ni ada Forum Perdana... tajuknya adalah "MARUAH DIRI SATU AMANAH"..
ada satu perkara yg cik CB nk share dgn sume.. selama ini cik CB ingat XXXX Bin Abdullah @ XYXY BInti Abdullah adalah nama yg digunakan utk anak yg tidak sah tarafnya.. skrg ni telah ditukar kepada XXXXX Abdullah.. BIn @ binti sudah tidak digunakan lagi.... satu ilimu yg berguna....
dah jumlah anak haram telah bertambah dari tahun ke setahun.. jumlah yg amat membimbangkan..
moga kita sume diberikan ketaqwaaan dalam meneruskan kehidupan ini...
sekian.. daaaa....


Saturday, October 23, 2010

~~ dah pandai dah...................

lalalalalalalalalalalalalalalalala <- ape kes hah post entry mcm ni??? ekeke
act aku tersangat ler hepy sbb udah pndai nk godek2 blog ni.. tersangat ler hapy.. tp :sy masih bdk baru belajar, kalu salah tlg ajarkan..ekeke.............
P/s : mcm tk besh je entry mcm ni.. huhuhu
biorlah.. ada aku kisah?? hikhik2..

KETUAAN SAYA

Daisypath Happy Birthday tickers

KETUAAN SAYANG SAYA

Daisypath Happy Birthday tickers

SEMANGAT SAYA

Daisypath Anniversary tickers
 
COPYRIGHT 2011 MISS ZUERA