CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

HEARTBEAT TERHANGAT ~ jom klik

Search di SINI

Wednesday, March 28, 2012

Wordless Wednesday (4)




Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!
 mari kita meng"klik" terima kasih
  Make Your Own Gifts Here

1st Winning from EH



Alhamdulilah.. disebalik kepahitan pasti ada kemanisannya..
inilah 1st winning dari majalah EH! ..tak silap, aku post borang tu dah hujung bulan.. dah namanya rezeki.. Terima kasih  EH!
Alhamdulilah..
moga lepas ni rezeki aku makin bertambah2.. bukannya tamak haloba, tp aku syukur sgt2 rezeki dari NYA..
Amin....

:: bila lah agaknya nak dapat hadiah best2 macam cute mum,  mz, ezna...huhuhu
tetap syukur atas rezeki yang diberikan..alhamdulilah..


::bertambah semangat nk join mane2 peraduan..hehe ::


note : 1st winning 2012



mari kita meng"klik" terima kasih

AKHIRNYA.... 27032012

Hmm.. berakhirnya satu dugaan yang menimpa aku.. yg pasti 11.03.2012 pasti aku akan ingat.. dan arini 27.03.2012 plak ..everything is done...
hmm.. aku pasrah dan redha terima dugaan mu Ya ALLAH.. moga aku diberikan kekuatan utk hadapinya..
insya ALLAH.. AMIN..
Aku msti kuat.. aku mesti kuat utk diri sendiri.. aku tak mahu dipandang lemah.. yang dah berlaku, biarlah berlalu.. pasti akan ada kemanisan dalam kedukaan ni... walaupun pahit utk ditelan, tapi aku pasti pahit ni akan MANIS akhirnya...



-zuera-




Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!


mari kita meng"klik" terima kasih 


  Make Your Own Gifts Here

Monday, March 12, 2012

Dugaan oh dugaan



Dugaan kali ini benar2 menduga dan menguji kesabaran dan keimanan.. 
Moga Allah memberikan aku petunjuk..
moga aku diberikan kekuatan... amin..




Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

 mari kita meng"klik" terima kasih

  Make Your Own Gifts Here

Saturday, March 3, 2012

Selamat Pengantin Baru


Entry ni khas buat Nana


4 Mac 2012 ~ selamat pengantin baru ye NANA... sory sangat2 sebab tak dapat hadir…(sgt ralat sbb tak dapat hadir.huhu)  semoga nana &  suami akan bahagia hingga hujung nyawa..dikurniakan anak2 yang comel2 macam nana… moga Nana akan jadi isteri terbaik, solehah dan mithali buat suami..  semoga majlis nana akan berjalan lancar… Jangan lupa upload pic tau…upload banyak2..hehe..

hadiah dari trg akan menyusul kemudian yer.. hehe….  

:: sudah hampir 10 tahun kita tidak ketemukan nana ?? :: bila agaknya kita akan ketemukan? ::





Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!
 mari kita meng"klik" terima kasih
  Make Your Own Gifts Here

Thursday, March 1, 2012

Buffered Earnings lagi lagi






:: Buffered Earnings 2012 : ke 5~ 01/03/2012 ::

:: tak sempat nak updated panjang2, masih demam selesema..huhu ::




Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!


mari kita meng"klik" terima kasih


Make Your Own Gifts Here

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wednesday, March 28, 2012

Wordless Wednesday (4)




Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!
 mari kita meng"klik" terima kasih
  Make Your Own Gifts Here

1st Winning from EH



Alhamdulilah.. disebalik kepahitan pasti ada kemanisannya..
inilah 1st winning dari majalah EH! ..tak silap, aku post borang tu dah hujung bulan.. dah namanya rezeki.. Terima kasih  EH!
Alhamdulilah..
moga lepas ni rezeki aku makin bertambah2.. bukannya tamak haloba, tp aku syukur sgt2 rezeki dari NYA..
Amin....

:: bila lah agaknya nak dapat hadiah best2 macam cute mum,  mz, ezna...huhuhu
tetap syukur atas rezeki yang diberikan..alhamdulilah..


::bertambah semangat nk join mane2 peraduan..hehe ::


note : 1st winning 2012



mari kita meng"klik" terima kasih

AKHIRNYA.... 27032012

Hmm.. berakhirnya satu dugaan yang menimpa aku.. yg pasti 11.03.2012 pasti aku akan ingat.. dan arini 27.03.2012 plak ..everything is done...
hmm.. aku pasrah dan redha terima dugaan mu Ya ALLAH.. moga aku diberikan kekuatan utk hadapinya..
insya ALLAH.. AMIN..
Aku msti kuat.. aku mesti kuat utk diri sendiri.. aku tak mahu dipandang lemah.. yang dah berlaku, biarlah berlalu.. pasti akan ada kemanisan dalam kedukaan ni... walaupun pahit utk ditelan, tapi aku pasti pahit ni akan MANIS akhirnya...



-zuera-




Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!


mari kita meng"klik" terima kasih 


  Make Your Own Gifts Here

Monday, March 12, 2012

Dugaan oh dugaan



Dugaan kali ini benar2 menduga dan menguji kesabaran dan keimanan.. 
Moga Allah memberikan aku petunjuk..
moga aku diberikan kekuatan... amin..




Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

 mari kita meng"klik" terima kasih

  Make Your Own Gifts Here

Saturday, March 3, 2012

Selamat Pengantin Baru


Entry ni khas buat Nana


4 Mac 2012 ~ selamat pengantin baru ye NANA... sory sangat2 sebab tak dapat hadir…(sgt ralat sbb tak dapat hadir.huhu)  semoga nana &  suami akan bahagia hingga hujung nyawa..dikurniakan anak2 yang comel2 macam nana… moga Nana akan jadi isteri terbaik, solehah dan mithali buat suami..  semoga majlis nana akan berjalan lancar… Jangan lupa upload pic tau…upload banyak2..hehe..

hadiah dari trg akan menyusul kemudian yer.. hehe….  

:: sudah hampir 10 tahun kita tidak ketemukan nana ?? :: bila agaknya kita akan ketemukan? ::





Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!
 mari kita meng"klik" terima kasih
  Make Your Own Gifts Here

Thursday, March 1, 2012

Buffered Earnings lagi lagi






:: Buffered Earnings 2012 : ke 5~ 01/03/2012 ::

:: tak sempat nak updated panjang2, masih demam selesema..huhu ::




Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!


mari kita meng"klik" terima kasih


Make Your Own Gifts Here

KETUAAN SAYA

Daisypath Happy Birthday tickers

KETUAAN SAYANG SAYA

Daisypath Happy Birthday tickers

SEMANGAT SAYA

Daisypath Anniversary tickers
 
COPYRIGHT 2011 MISS ZUERA