CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

HEARTBEAT TERHANGAT ~ jom klik

Search di SINI

Tuesday, January 31, 2012

PERANGAI MANUSIA YANG BERMACAM2… ADA AKU KISAH???

Tajuk pun tak boleh blah..hahaha.. sebenarnya aku dah bosan dgn perangai manusia yg bermuka2.. alahai2, pagi tadi ok je.. Menjelang tengahari angin satu badan…huhuhu.. spesis manusia macam ni langsung tak sedar diri.. Orang lain ada je salah, tapi bila salah sendiri buat2 tak nampak…hish2.. Dan cara untuk meluahkan rasa “ketidakpuashatian” post kat mukabuku.. alahai kesian.. itu jelah kawan kamu kan..

 Pagi2 datang keje terus mengadap fb..walhal keje masih banyak yang menanti…tengah buat keje pun sempat bermuka buku lagi….sampaikan kamu “cover line” dgn keje yg bertimbun kat depan kamu yer.. Yelahkan..sebab kamu tkde ramai kawan…. Aku sangat bersimpati dgn kamu :P
Lantak kamu lah nak mengata aku apapun… ALHAMDULILAH.. moga DIA ada balasan untuk kamu…

Aku ni bukanlah baik sangat..tapi aku cube taknak cari musuh…..taknak menambah lagi dosa free.. aku bukannya sengaja taknak berbual mesra dgn kamu, tapi tak sanggup rasanya nak mengadap talam dua muka macam kamu tu.. depan pijak semut pun tak mati, tapi kalu belakang, abis orang kamu kutuk ye.. yelahkan. Kamu jelah yg TERBAIK…

En kekasih selalu berpesan  “ takpayah la amik pot sgt dgn spesis  kepala angin macam tu… so aku malas nak berlebih2 dgn kamu..  aku tak rugi apa2 pun takde kawan macam kamu.. lagi untung adalah…


:: entry agak emo.. cume meluahkan apa yang dirasa ::

Kawan2 penah tak alami situasi macam ni???



mari kita meng"klik" terima kasih

Setahun sudah..

Alhamdulilah.. tak sangka dah setahun rupenya My TBB..  dah setahun dia berkhidmat untuk aku..
Melindungi aku dari panas dan hujan… memudahkan  dan melancarkan perjalanan ke tempat kerja mahupun destinasi lain…
TERIMA KASIH ye sayam.. Sepanjang setahun ni, alhamdulilah..My TBB tak banyak ragam…. Moga dia akan terus berjasa untuk aku n keluarga aku jugak… Insya ALLAH.. AMIN..

:: Genap setahun bermakna road tax dan insurans perlu di'renew"::
TQ pada my father sebab sudi membantu...






Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!


mari kita meng"klik" terima kasih



Make Your Own Gifts Here

Monday, January 30, 2012

Heartbeat~ sudah cash out

ALHAMDULILAH
TQ HEARTBEAT

::1st Cash out::


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!
 mari kita meng"klik" terima kasih
  Make Your Own Gifts Here

Saturday, January 14, 2012

LOVE.LIVE.LAUGH

Sempena tahun baru 2012 ni, teringin pulak nak pakai header baru utk blog kecil ni.. huhu
so berjaya la siapkan header baru seperti diatas..hehe.. walaupun tak cantik mcm header blog blogger lain, tp sangat puas hati sebab hasil usaha sendiri... Alhamdulilah...
Cume rasanye saiz header tu perlu diubahsuai sedikit.. ada masa nanti akan diperbaiki..insyaALLAH


nama blog pun akan ditukar.. dari MISS ZUERA kepada LOVE.LIVE.LAUGH.
:)


:: TERIMA KASIH KEPADA YG SUDI MEMBACA BLOG NI::


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift! 

mari kita meng"klik" terima kasih
  
 Make Your Own Gifts Here

Sunday, January 8, 2012

welcome 2012

alahai tahun 2012 dah masuk 8 hari baru nak update. wakakaka.. fuhh.. dah lama kan blog kecik ni tak berupdate.. bukan di sebabkan kemalasan ..  tapi disebabkan streamX di rumah dipotong.. huwaa... tulah, bil taknak bayar..hahahaha..
perkembangan skrg ni.. byak yg berkembang.. ada masa nanti aku update yer.. tp ada ke yg sudi baca blog aku ni..hahahahaha
Daa...~~ tata...



Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!
 mari kita meng"klik" terima kasih
  Make Your Own Gifts Here

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tuesday, January 31, 2012

PERANGAI MANUSIA YANG BERMACAM2… ADA AKU KISAH???

Tajuk pun tak boleh blah..hahaha.. sebenarnya aku dah bosan dgn perangai manusia yg bermuka2.. alahai2, pagi tadi ok je.. Menjelang tengahari angin satu badan…huhuhu.. spesis manusia macam ni langsung tak sedar diri.. Orang lain ada je salah, tapi bila salah sendiri buat2 tak nampak…hish2.. Dan cara untuk meluahkan rasa “ketidakpuashatian” post kat mukabuku.. alahai kesian.. itu jelah kawan kamu kan..

 Pagi2 datang keje terus mengadap fb..walhal keje masih banyak yang menanti…tengah buat keje pun sempat bermuka buku lagi….sampaikan kamu “cover line” dgn keje yg bertimbun kat depan kamu yer.. Yelahkan..sebab kamu tkde ramai kawan…. Aku sangat bersimpati dgn kamu :P
Lantak kamu lah nak mengata aku apapun… ALHAMDULILAH.. moga DIA ada balasan untuk kamu…

Aku ni bukanlah baik sangat..tapi aku cube taknak cari musuh…..taknak menambah lagi dosa free.. aku bukannya sengaja taknak berbual mesra dgn kamu, tapi tak sanggup rasanya nak mengadap talam dua muka macam kamu tu.. depan pijak semut pun tak mati, tapi kalu belakang, abis orang kamu kutuk ye.. yelahkan. Kamu jelah yg TERBAIK…

En kekasih selalu berpesan  “ takpayah la amik pot sgt dgn spesis  kepala angin macam tu… so aku malas nak berlebih2 dgn kamu..  aku tak rugi apa2 pun takde kawan macam kamu.. lagi untung adalah…


:: entry agak emo.. cume meluahkan apa yang dirasa ::

Kawan2 penah tak alami situasi macam ni???



mari kita meng"klik" terima kasih

Setahun sudah..

Alhamdulilah.. tak sangka dah setahun rupenya My TBB..  dah setahun dia berkhidmat untuk aku..
Melindungi aku dari panas dan hujan… memudahkan  dan melancarkan perjalanan ke tempat kerja mahupun destinasi lain…
TERIMA KASIH ye sayam.. Sepanjang setahun ni, alhamdulilah..My TBB tak banyak ragam…. Moga dia akan terus berjasa untuk aku n keluarga aku jugak… Insya ALLAH.. AMIN..

:: Genap setahun bermakna road tax dan insurans perlu di'renew"::
TQ pada my father sebab sudi membantu...






Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!


mari kita meng"klik" terima kasih



Make Your Own Gifts Here

Monday, January 30, 2012

Heartbeat~ sudah cash out

ALHAMDULILAH
TQ HEARTBEAT

::1st Cash out::


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!
 mari kita meng"klik" terima kasih
  Make Your Own Gifts Here

Saturday, January 14, 2012

LOVE.LIVE.LAUGH

Sempena tahun baru 2012 ni, teringin pulak nak pakai header baru utk blog kecil ni.. huhu
so berjaya la siapkan header baru seperti diatas..hehe.. walaupun tak cantik mcm header blog blogger lain, tp sangat puas hati sebab hasil usaha sendiri... Alhamdulilah...
Cume rasanye saiz header tu perlu diubahsuai sedikit.. ada masa nanti akan diperbaiki..insyaALLAH


nama blog pun akan ditukar.. dari MISS ZUERA kepada LOVE.LIVE.LAUGH.
:)


:: TERIMA KASIH KEPADA YG SUDI MEMBACA BLOG NI::


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift! 

mari kita meng"klik" terima kasih
  
 Make Your Own Gifts Here

Sunday, January 8, 2012

welcome 2012

alahai tahun 2012 dah masuk 8 hari baru nak update. wakakaka.. fuhh.. dah lama kan blog kecik ni tak berupdate.. bukan di sebabkan kemalasan ..  tapi disebabkan streamX di rumah dipotong.. huwaa... tulah, bil taknak bayar..hahahaha..
perkembangan skrg ni.. byak yg berkembang.. ada masa nanti aku update yer.. tp ada ke yg sudi baca blog aku ni..hahahahaha
Daa...~~ tata...



Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!
 mari kita meng"klik" terima kasih
  Make Your Own Gifts Here

KETUAAN SAYA

Daisypath Happy Birthday tickers

KETUAAN SAYANG SAYA

Daisypath Happy Birthday tickers

SEMANGAT SAYA

Daisypath Anniversary tickers
 
COPYRIGHT 2011 MISS ZUERA