CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

HEARTBEAT TERHANGAT ~ jom klik

Search di SINI

Thursday, August 15, 2013

Selepas berbulan-bulan..



ASSALAMUALAIKUM



Hai semua..betapa lamanya saya tak update blog kan!! Hehehe.. Last entry disini. Semuanya bermula dengan laptop buat hal.. So tak dapat la nak update. Kat ofis pun takde masa nak update. Cume setiap hari mesti blogwalking ke blog kawan2.hehe..


Sebenarnya banyak benda nak dikongsi kat blog kecik ni. Tapi tulah.. Rasanya banyak tak dapat dicerita di sini.


Dah berganti tahun dah. Bermakna meningkat lagi usia. Moga di tahun 2013 ni, saya akan sentiasa dimurahkan rezeki, dipanjangkan usia, dipermudahkan segala urusan.. Amin...


Satu persatu dugaan datang..tapi Alhamdulilah, saya makin kuat menerima apa jua ujianNYA. Semuanya banyak menguatkan semangat saya.. Ye, memang betul. Saya yakin. Bila Allah uji kita dengan pelbagai ujian,itu tanda kasih sayangNYA.. Insya ALLAH.. Amin..



Sekarang ni, saya lebih berfikiran positif. Setiap yg berlaku mesti bersebab. Tak kiralah benda yg jadi tu berpunca dari diri sendiri atau orang lain.. Alhamdulilah, saya masih ada keluarga dan sidia yg sentiasa menyokong dan memberi saya semangat ketika saya 'down'. Saya akui, dulu saya cepat marah dan melenting. Skrg ni saya lebih tenang dan banyak bersabar. Moga saya terus diberi kekuatan dan semangat dalam melalui dugaan2 akan datang.. Insya Allah. Amin...



Skrg ni saya dah bertukar kerja baru.. Dah berpindah ke kuantan(yeah!!!,dah dekat dengan chenta hati saya.hehehe).. Dah lama sangat saya tak berjauhan dari bonda dan ayahanda saya.sejak 2007.ye, sejak saya abis diploma dulu.. Masa mula2 duk kat sini, terasa rindu sgt2 kat bonda ayahanda,tapi demi masa depan,saya kuatkan semangat.. Sejak duk sini,macam2 masalah berkaitan kereta timbul..huwaaa.. 'Cik silver' saya tinggalkan kat kampung utk kegunaan insan2 terdekat dalam hidup saya. Pernah terjadi selepas beberapa minggu saya di sini, tayar kereta saya ditoreh.. 3 biji okey!! Ya ALLAH... Taktau siapa yang dengki dgn saya dan keluarga. Macam dihempat batu yg besar bila saya dapat tau berita tu. Takpelah, Allah itu maha besar. Biarlah DIA yg menghukum 'hambaNYA' tu.. Amin..



Saya juga sedang menunggu 'rezeki' terbaru. Moga ALLAH akan permudahkan segala urusan saya.. Amin..




*akan mencari@ mencelah masa untuk update blog yang sentiasa berhabuk ni..hehehe..


Moga ketemu lagi..

Terima kasih kerana sudi singgah dan membaca tulisan saya yg tak seberapa ni..




Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!


mari kita meng"klik" terima kasih

Make Your Own Gifts Here

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Thursday, August 15, 2013

Selepas berbulan-bulan..



ASSALAMUALAIKUM



Hai semua..betapa lamanya saya tak update blog kan!! Hehehe.. Last entry disini. Semuanya bermula dengan laptop buat hal.. So tak dapat la nak update. Kat ofis pun takde masa nak update. Cume setiap hari mesti blogwalking ke blog kawan2.hehe..


Sebenarnya banyak benda nak dikongsi kat blog kecik ni. Tapi tulah.. Rasanya banyak tak dapat dicerita di sini.


Dah berganti tahun dah. Bermakna meningkat lagi usia. Moga di tahun 2013 ni, saya akan sentiasa dimurahkan rezeki, dipanjangkan usia, dipermudahkan segala urusan.. Amin...


Satu persatu dugaan datang..tapi Alhamdulilah, saya makin kuat menerima apa jua ujianNYA. Semuanya banyak menguatkan semangat saya.. Ye, memang betul. Saya yakin. Bila Allah uji kita dengan pelbagai ujian,itu tanda kasih sayangNYA.. Insya ALLAH.. Amin..



Sekarang ni, saya lebih berfikiran positif. Setiap yg berlaku mesti bersebab. Tak kiralah benda yg jadi tu berpunca dari diri sendiri atau orang lain.. Alhamdulilah, saya masih ada keluarga dan sidia yg sentiasa menyokong dan memberi saya semangat ketika saya 'down'. Saya akui, dulu saya cepat marah dan melenting. Skrg ni saya lebih tenang dan banyak bersabar. Moga saya terus diberi kekuatan dan semangat dalam melalui dugaan2 akan datang.. Insya Allah. Amin...



Skrg ni saya dah bertukar kerja baru.. Dah berpindah ke kuantan(yeah!!!,dah dekat dengan chenta hati saya.hehehe).. Dah lama sangat saya tak berjauhan dari bonda dan ayahanda saya.sejak 2007.ye, sejak saya abis diploma dulu.. Masa mula2 duk kat sini, terasa rindu sgt2 kat bonda ayahanda,tapi demi masa depan,saya kuatkan semangat.. Sejak duk sini,macam2 masalah berkaitan kereta timbul..huwaaa.. 'Cik silver' saya tinggalkan kat kampung utk kegunaan insan2 terdekat dalam hidup saya. Pernah terjadi selepas beberapa minggu saya di sini, tayar kereta saya ditoreh.. 3 biji okey!! Ya ALLAH... Taktau siapa yang dengki dgn saya dan keluarga. Macam dihempat batu yg besar bila saya dapat tau berita tu. Takpelah, Allah itu maha besar. Biarlah DIA yg menghukum 'hambaNYA' tu.. Amin..



Saya juga sedang menunggu 'rezeki' terbaru. Moga ALLAH akan permudahkan segala urusan saya.. Amin..




*akan mencari@ mencelah masa untuk update blog yang sentiasa berhabuk ni..hehehe..


Moga ketemu lagi..

Terima kasih kerana sudi singgah dan membaca tulisan saya yg tak seberapa ni..




Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!


mari kita meng"klik" terima kasih

Make Your Own Gifts Here

KETUAAN SAYA

Daisypath Happy Birthday tickers

KETUAAN SAYANG SAYA

Daisypath Happy Birthday tickers

SEMANGAT SAYA

Daisypath Anniversary tickers
 
COPYRIGHT 2011 MISS ZUERA