CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

HEARTBEAT TERHANGAT ~ jom klik

Search di SINI

Sunday, August 16, 2015

16 ogos 2015

Berhabuknya blog aku ni..huhu.. lama tk update..huhu.. ni baru belajor update thru phone.. yelah dulu hp cam ayam je.. Alhamdulilah, rezeki berbisnes online boleh jugok aku merasa hp baru.. hehe

Rasanya blog ni terlalu jauh ketinggalan dgn life aku skrg ni..
Skrg ni aku bekerja dan menetap di kuantan. Dah hampir 2 tahun 5 bulan dah.. aku dah tukar keje baru selepas dua tahun lebih keje tempat lama..  sebab behenti??? Macam2 sebenornya.. sayang aku nak tinggalkan tempat tu.. byk kenangan aku kt sane.. macam2 perkara baru aku belajor .. rakan sekerja pulok mcm2 jenis..haha..

Tempat keje skrg ni baru je 3 minggu.. company biasa2 je..travel agensi.. so kalu ada sape2 nk g melancong boleh cari aku ye..hehe

Aku still sendiri.... jodoh tu rahsia Allah,.. lepas apa yg aku pernah lalui sebelum ni, aku betul2 yakin dan percaya jodoh terbaik utk aku pasti ad. Cume belum sampai masanya..  In Shaa Allah

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sunday, August 16, 2015

16 ogos 2015

Berhabuknya blog aku ni..huhu.. lama tk update..huhu.. ni baru belajor update thru phone.. yelah dulu hp cam ayam je.. Alhamdulilah, rezeki berbisnes online boleh jugok aku merasa hp baru.. hehe

Rasanya blog ni terlalu jauh ketinggalan dgn life aku skrg ni..
Skrg ni aku bekerja dan menetap di kuantan. Dah hampir 2 tahun 5 bulan dah.. aku dah tukar keje baru selepas dua tahun lebih keje tempat lama..  sebab behenti??? Macam2 sebenornya.. sayang aku nak tinggalkan tempat tu.. byk kenangan aku kt sane.. macam2 perkara baru aku belajor .. rakan sekerja pulok mcm2 jenis..haha..

Tempat keje skrg ni baru je 3 minggu.. company biasa2 je..travel agensi.. so kalu ada sape2 nk g melancong boleh cari aku ye..hehe

Aku still sendiri.... jodoh tu rahsia Allah,.. lepas apa yg aku pernah lalui sebelum ni, aku betul2 yakin dan percaya jodoh terbaik utk aku pasti ad. Cume belum sampai masanya..  In Shaa Allah

No comments:

KETUAAN SAYA

Daisypath Happy Birthday tickers

KETUAAN SAYANG SAYA

Daisypath Happy Birthday tickers

SEMANGAT SAYA

Daisypath Anniversary tickers
 
COPYRIGHT 2011 MISS ZUERA